in

2 geheimen voor het selecteren van de juiste vakantie in Hawaii

2 geheimen voor het selecteren van de juiste vakantie in Hawaii

Je hebt eindelijk besloten dat jij en je gezin die langverwachte droomvakantie op Hawaï gaan beleven. U hebt besloten dat u de vakantieverhuurroute wilt gaan om verschillende redenen: privacy, comfort, locatie en kosteneffectiviteit. Vervolgens heb je waarschijnlijk Oahu Vacation Rentals gegoogeld en staat je voor de ontmoedigende taak om uit zo’n 175.000 websites te kiezen. Waar te beginnen? Hier zijn twee geheimen die u zullen helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u optimaal kunt genieten van uw verblijf op Hawaï.

Secret One: gebruik een reserveringsservice. Hiervoor zijn verschillende redenen. Ten eerste zal een door de eigenaar opgestelde vakantiewoningen in één woning u ernstig beperken tot de data waarop u op vakantie kunt gaan. Vakantiewoningen in Hawaï hebben een bezetting van bijna 90%, dus tenzij u uw reisdata zes maanden tot een jaar later weet, is de kans groot dat hun eigendom niet beschikbaar zal zijn voor de reisdata die u in gedachten had. Ten tweede is de eigenaar alleen bezig met het boeken van zijn eigen woning, zodat hij de deugden van zijn vakantieverhuur zal verheerlijken en geen van de gebreken zal noemen.

Secret Two: Maak de juiste keuze van reserveringsservice. Zorg ervoor dat het lokaal eigendom is van en wordt beheerd. Websites zoals vrbo en vind-verhuur hebben (bijvoorbeeld) geen idee over geografie, weer, attracties, evenementen en de andere noodzakelijke informatie die nodig is om je de woning te geven die het beste aan je wensen voldoet. Stel dat u bijvoorbeeld walvissen wilt kijken, maar ook op vakantie wilt op Oahu. Uw reserveringsdienst zou u moeten kunnen vertellen dat u aan de loefzijde van het eiland moet blijven als u de walvissen wilt zien. Een andere tip van diensten die u moet vermijden, zijn die voor geautomatiseerde creditcardboekingen. Blijf uit de buurt van deze services, want dit betekent dat ze niet geïnteresseerd zijn om met u te praten, ze willen gewoon uw geld. Wees op uw hoede voor sites met meer dan 100 eigendommen…. Er zijn niet zoveel fatsoenlijke selecties op Oahu, of een van de andere Hawaiiaanse eilanden, op de markt. Hoe meer een service 100 eigendommen overschrijdt, hoe groter de kans dat u in een te dure, ongewenste vakantiewoning terechtkomt. Hier is nog een geweldige hint. Als een reserveringsservice aangeeft dat ze hotels of appartementen beschikbaar hebben in Kailua, of deze binnenkort zullen hebben, kies dan een andere service. Aangezien Kailua volgens de bestemmingswet geen hotels of appartementen toestaat, moet u zich realiseren dat dit een dienst is die uw geld wil, niet uw gemoedsrust. Vraag altijd aan de reserveringsmedewerker met wie u spreekt, waar deze zich bevindt. Iemand die in Las Vegas of Los Angeles woont, heeft geen idee hoe hij u de beste woning kan bieden voor de vakantie-ervaring die u in gedachten heeft.

Aangezien de standaardvoorwaarden voor vakantieverhuur geen restitutie zijn nadat u uw aanbetaling heeft betaald, wilt u er absoluut zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Een goede reserveringsdienst zal u vragen stellen over wat u wilt doen en zien tijdens uw vakantie en zal daadwerkelijk proberen u uit een woning te halen die u in gedachten had als ze denken dat deze niet geschikt is voor wat u in gedachten had. Dit is geen poging om u te verkopen, het is meer een kwestie van uw vakantiewensen en -behoeften afstemmen op de perfecte keuze van vakantieverhuur. Een reserveringsservice voor vakantieverblijven die aan al deze vereisten voldoet, is Pacific Islands Reserveringen. Ze zijn eigendom van en worden beheerd door Ingrid Carvalho, die is geboren en getogen op de eilanden, net als haar ouders, grootouders en overgrootouders. Ze bedient sinds 1996 bezoekers van Hawaï aan vakantiehuurbehoeften. Ze vertegenwoordigt momenteel negentig vakantiewoningen op Oahu en nog eens 90 vakantiewoningen op Maui, Kauai en het Big Island. Ze is eigenlijk bij elk eigendom geweest dat ze vertegenwoordigt – ze nam zelfs de meeste foto’s van de vakantiewoningen die je op haar websites ziet. Ze accepteert geen creditcards, maar ze is blij om tijd met u door te brengen om ervoor te zorgen dat u de juiste woning krijgt om de waarde en het plezier van uw vakantie te maximaliseren.