in

5 Romantische Reis Resoluties

5 Romantische Reis Resoluties

Een nieuw jaar betekent altijd een kans op een nieuwe start. U en de uwe kunnen dit nieuwe jaar beginnen door samen een aantal reisvoornemens te maken, ongeacht uw tijds- en budgetbeperkingen. Zet die oude reisgewoonten opzij en maak nieuwe! Laat dit het jaar zijn waarin uw reisplannen zich richten op plezier, fantasie en festiviteiten!

(1) We gaan een echte vakantie plannen. Nee, het hoeft geen cruise rond de wereld of een eersteklas vakantie te zijn (maar als u het zich kunt veroorloven, waar wacht u nog op?). Het moet echter wel een oprechte vakantie zijn. Geen mobiele telefoons, geen laptops. Markeer de datums op de kalender en bewaar ze zoals u bij een zakelijke afspraak zou zijn. Romantisch reizen is echter leuk en een activiteit die jullie samen maandenlang kunnen plannen.

(2) We gaan elkaar betrekken bij de reisplanning. Maar al te vaak krijgt één partner de taak om een ​​reis te plannen … en die taak wordt al snel vervelend. Plan uw reizen samen! Anticiperen is de helft van het plezier. Bezoek een reisbureau. Verzamel brochures. Koop een reisgids. Huur een video over uw bestemming. Zoek op internet naar informatie.

(3) We gaan iets doen wat we nog nooit hebben gedaan. Hier kun je zo mild of zo wild zijn als je durft. Gaan wildwater raften. Huur een woonboot. Maak een ballonvaart. Overnacht in een lokale bed & breakfast. Leer duiken. Dans de hele nacht onder de sterrenhemel. De keuze is aan jou.

(4) We gaan elke maand een minivakantie nemen. Of het nu voor een nacht is of gewoon voor een avondje uit, plan elke maand een klein stukje vakantie. De enige regel: je moet doen alsof je op vakantie bent. Boek een overnachting bij een lokale bed and breakfast. Bel uw plaatselijke hotel en ontdek hun nachten buiten de piekuren (in zakelijk georiënteerde steden is het meestal vrijdag en zaterdag) en plan dan een kort romantisch uitje.

(5) We gaan naar minstens één festival. Speciale evenementen vinden plaats in zowat elke gemeenschap over de hele wereld. Wat je interesses ook zijn – van dansen op een plein tot het bouwen van zandkastelen – je zult een festival vinden dat viert met een dag of twee plezier en eten. Als u niet de tijd of het budget heeft om ver te gaan, neem dan contact op met de kamer van koophandel of VVV-kantoren in de buurt binnen een dag rijden van uw huis voor hun evenementenkalender. Als je kunt, verleng je reis dan tot een lang weekend. Als je de tijd en middelen hebt, bekijk dan enkele van de belangrijkste leuke festivals: carnaval, Mardi Gras, Rio’s Carnivale. Vergeet je kostuum niet!