in

5 tips om u te helpen verstandig in te pakken voor uw gezinsvakantie

Op vakantie gaan? Het plannen van die vakantie maakt deel uit
Image by JamesDeMers from Pixabay

5 tips om u te helpen verstandig in te pakken voor uw gezinsvakantie

Op vakantie gaan? Het plannen van die vakantie maakt deel uit van het plezier. Inpakken voor die vakantie is het deel van de planningsfase waar ik van hou.
Ok, ik was ooit een meisjesgids. Het motto, Be Prepared, blijft me bij. Om op alles voorbereid te zijn. Op vakantie haal ik vaak van alles uit mijn tas als dat nodig is. Ik had altijd een Zwitsers mes bij me omdat het zo handig is, totdat ik de alarmsignalen op vliegvelden beu werd en me aan lichaamscontroles moest onderwerpen, alleen vanwege dat Zwitserse mes in mijn tas.

1 Rol je kleren op

Je bagage kan maar zoveel dingen inpakken. Hoe ga je je kleding, de kleding van je kind en je andere reisbenodigdheden in die ene tas stoppen? Hoe krijg je je kleren binnen zonder al te veel lelijke rimpels? Vouw elk item in de lengte en rol het vervolgens strak op. Verpak eerst de grote items en plak vervolgens de kleinere rollen in de lege ruimtes. Verpak als laatste in de sok (ook opgerold tot balletjes), want deze passen in de kleinste ruimtes van uw bagage. Oh, en blijf bij stoffen die niet gemakkelijk kreuken. De katoen-polyester mix is ​​geweldig voor een warme vakantie, terwijl wol geweldig is voor een koude vakantie.

2 Neem wat afwasmiddel mee

Je kinderen zullen tijdens de vakantie rennen, spelen, zweten, steeds weer vies worden. Dat is tenminste wat de mijne doen. Elke gezinsvakantie vraagt ​​om een ​​zak wasmiddel. Als ik wasmiddelrepen kan vinden, neem ik die mee en pak ze alleen droog in, om te voorkomen dat mijn bagage verpest wordt. Als ik geen wasmiddelstaven kan vinden, zou het waspoeder het moeten doen. Hoe dan ook, elke avond nadat we terug zijn in het hotel, als we meer dan 1 nacht op rij in hetzelfde hotel blijven, zou ik de kleren van iedereen wassen en drogen voordat ik ga slapen. Zo komen we halverwege de vakantie niet zonder schone kleren te zitten. Na het wassen van de kleren wring ik ze zo droog mogelijk uit en hang ze op om te drogen. Om ze sneller te laten drogen, drapeerde ik ze over de lampenkappen en liet ik de lampen aan als we uitgaan. Door de warmte van de lampen zouden de kleding sneller drogen dan normaal. Pas echter op dat u de kleding niet verbrandt. Houd de kleren van de bollen.

3 Breng een klein lichtje

Wat ik handig vind, is een klein zaklampje. Ik gebruik dat om het verloren speelgoed van mijn kind in het donker te vinden. Op vakantie is die mini-zaklamp ‘s nachts erg handig. Ik heb er zelfs een in mijn tas als ik naar de film ga. We zijn de autosleutels eerder kwijtgeraakt en ik heb de mini-zaklamp gebruikt om ze terug te vinden. Als het donker is, verlicht u de weg met uw zaklamp. Als de kinderen zich vervelen, kunt u ze vermaken met uw minilampje en ventilator. Blaas een papieren speeltje dat je vouwt met de waaier. Vertel verhalen met schaduwen die ‘s nachts door dat licht worden geworpen. Deze miniventilator en lamp zijn perfect voor een vakantie.

4 Breng waar mogelijk niet-gemorste vloeistoffen

Ooit uw bagage geopend om te ontdekken dat uw lotionfles explodeerde? Gebeurde me een paar keer. Alles in de koffer is helemaal in de war. Een slechte manier om een ​​vakantie te beginnen als je het mij vraagt. Gebruik in plaats daarvan een enkelvoudige dosis huidverzorging, neem een ​​vaste lotion voor je lichaam en een stuk zeep mee om mee te baden. Een voedende reep geitenmelkzeep zou uitstekend zijn om mee te baden. Het kan zelfs worden gebruikt om uw gezicht te wassen als u een normale of droge huid heeft. Als je een shampoobar kunt vinden, zou dat geweldig zijn. Deze zouden je tas tenminste niet verpesten. Droog ze voordat u ze in hun containers of plastic zak stopt en stop ze dan in uw bagage.

5 Breng je camera mee.

U wilt de gelukkige momenten tijdens uw vakantie vastleggen. Als je naar het strand gaat, neem dan een waterdichte camera mee. Als je kunt, neem dan een camcorder mee zodat je je vakantie in beweging kunt vastleggen en er zelfs een homevideo van kunt maken.