in

6 voorgestelde historische bestemmingen voor studentenreizen

6 voorgestelde historische bestemmingen voor studentenreizen
Image by omerzarnaab from Pixabay

6 voorgestelde historische bestemmingen voor studentenreizen

Studentenreizen belooft een plezierige reis te worden. Studenten kunnen niet alleen verschillende plaatsen bezoeken, maar ze kunnen ook tijdens elke reis zoveel leren. En aangezien luchtreisbureaus, evenals luchtvaartmaatschappijen, studentenreiskortingen en speciale studentenreistarieven bieden, worden studentenreizen steeds meer beschikbaar voor een groter aantal studenten die de wereld willen ontdekken en er meer over willen weten.
Voor reizigers die voor het eerst reizen, zijn hier enkele historische bestemmingen die u kunt overwegen voor uw studentenreizen:

Athene

Als het centrum van kennis, bestuur en systeem in de antieke wereld, zou elke student verbaasd zijn over hoe deze oude stad groeide en evolueerde. Studenten kunnen Acropolis, Agora, Bibliotheek van Hadrianus, Kerameikos, Olympieion & Zuidoost-Athene, Pnyx, Roman Agora & Tower of the Winds, Arch of Hadrian, City Eleusinian en andere oude sites in deze oude stad Athene bezoeken.

Egypte

Bezoek een van de vroegste beschavingen die in dit deel van de wereld zijn gesticht. Egypte heeft een 3000 jaar oude stad aan de oevers van de rivier de Nijl. Egypte is ook een van de oudste toeristische plekken ter wereld met bezoekers uit het oude Rome en Griekenland.
Als je vanuit Caïro, de hoofdstad van het land, naar het zuiden reist, kun je stoppen bij Gizeh, waar de beruchte Grote Piramide staat. Het werd gebouwd door farao Khufu in het jaar 2550 voor Christus. Met een hoogte van 147 meter was het het grootste en meest ambitieuze bouwwerk dat in het oude Egypte werd gebouwd en waarvoor 2,3 miljoen stenen blokken nodig waren. Zie ook in Gizeh het huis van de Piramide van Khafre als de Sfinx. Het werd 30 na de Grote Piramide gebouwd. Als de op een na grootste, staat de Piramide van Khafre op 144 meter van 471 voet. De derde piramide in Gizeh was de Piramide van Menkaure, die 65 meter of 213 voet is.
Verder naar het zuiden is Saqqara de thuisbasis van de Trappiramide van Djoser, gebouwd in 2630 voor Christus. Piramide van Pepi II, ook gelegen in Saqqara, was de laatste piramide gebouwd door oude Egyptenaren. In Dahshur bevinden zich de Bent en de Red Pyramids. En in het zuiden, bij Maidum, is de Maidum-piramide te vinden.
Bekijk de tempels, mummies, graven, hiërogliefen en de Vallei der Koningen en Koninginnen als je Egypte bezoekt.

Rome

Zie het oude Rome nog steeds intact met bewijs van Romeinse bouwwerken en architecturen die meer dan 2000 jaar geleden zijn gebouwd. Rome presenteert de levende tijdlijn van het Romeinse rijk tot de verschuiving van de middeleeuwen, naar barok en renaissance, tot het begin van de romantische periode en verlichting. Rome behoudt zijn tempels, kerken, kunst en onschatbare schilderijen en muurschilderingen.

kalkoen

Een voormalig territorium van het Romeinse Rijk dat meer dan duizend jaar lang sterk stond tegen verschillende barbaarse aanvallen. Turkije ligt in het meest oostelijke deel van Europa met een diverse cultuur, religie, filosofie en architecturen.

China

Reis door het Verre Oosten en leer de geschiedenis kennen van de oude oosterse beschaving die tot in de laatste eeuwen onbekend was. Bekijk de Grote Muur, een overblijfsel van de Zhou-dynastie, samen met andere unieke oosterse cultuur en traditie. Bekijk de Chinese schilderkunst, kalligrafie, het snijden van papier en Chinese kunst.


Peru


Als centrum van de Inca-beschaving is Peru een geweldige bestemming voor studentenreizen om de Zuid-Amerikaanse geschiedenis te ontdekken. De 500 jaar oude Inca-sporen kunnen worden herleefd in de Inca Trail, die zowel opwindend als leerzaam is. Loop naar de Ollantaytambo, Sacsayhuaman, Machu Picchu en Pisac.