in

Drijvende huwelijksreishavens

Drijvende huwelijksreishavens
Image by mohamed Hassan from Pixabay

Drijvende huwelijksreishavens

Met kleur doordrenkte zonsondergangen. Magische maanverlichte wandelingen langs de dekken van het schip. Uitkijken in de oceaan en liefdevolle woorden fluisteren tegen je nieuwe partner. Niets is romantischer dan een cruise. Pasgetrouwden kunnen hun bestemmingen kiezen en beslissen of ze willen deelnemen aan alle activiteiten van het schip of gewoon mee willen doen met een paar en de rest van de tijd in bed willen doorbrengen!

Het mooie van het maken van een cruise voor de huwelijksreis is de alomvattende eigenschappen van het schip. Entertainment, eten, accommodatie, activiteiten… ze maken allemaal deel uit van de cruiseprijs, iets dat een stel niet zou vinden in een resort zonder land. Nadat ze veel geld hebben uitgegeven aan de bruiloft van hun dromen, ontdekken pasgetrouwde stellen dat een cruise niet alleen voorziet in hun behoefte om iets te vieren op een exotische of droombestemming, maar dat deze ook betaalbaar is. Pasgetrouwden kunnen gewoon achterover leunen en ontspannen bij het zwembad of uitslapen. Er zijn geen tijdschema’s om aan boord van het schip te houden. Ze kunnen ‘s avonds gaan dansen of genieten van live entertainment. Het is hun tijd om te doen wat ze willen.

Cruiseschepen varen letterlijk over de zeven zeeën. Noem een ​​bestemming (het moet natuurlijk in de buurt van een oceaan zijn!) En waarschijnlijk kan een cruiseschip daar komen. Of het gelukkige stel nu een handdoek wil delen op een van de zwarte zandstranden van Hawaï, de ruïnes van oude Mexicaanse steden wil beklimmen of elkaar Eskimo-kusjes wil geven tijdens een cruise in Alaska, ze kunnen de cruise van hun dromen vinden.

Tijdens de bruiloft en receptie zit hun interne schakelaar vast in de “aan” -stand. Nadat de bruiloft voorbij is, hebben de pasgetrouwden wat tijd nodig om tot rust te komen. De zeebries en de oceaanlucht kalmeren zelfs de meest vermoeide zielen. Alleen al het land aan de horizon zien verdwijnen terwijl je vaart, geeft je het gevoel dat je je zorgen achter je laat.

Veel huwelijksreis-cruisepakketten zijn afgestemd op romantiek. Champagne en glazen in uw hut, ontbijt op bed, bloemen en gastronomische hapjes zijn slechts enkele van de voordelen die u kunt krijgen als pasgetrouwden. Andere extra’s zijn onder meer zijn en haar massages, speciale recepties alleen voor pasgetrouwden en een speciale tafel voor twee in de eetkamer. Bruiden krijgen mogelijk ook gratis sessies met een haarstylist en visagist, zodat ze er spectaculair uit kan zien voor haar nieuwe echtgenoot.

Sommige cruisemaatschappijen bieden u de keuze uit speciale excursies aan wal in een van hun aanloophavens. Als de pasgetrouwden besluiten om op een van die excursies aan wal te gaan, kun je snorkelen in het kristalheldere water van de Caraïben of zwemmen in een privélagune. Natuurlijk konden ze ook gewoon in hun eigen tempo door de straten van een van de vele exotische havens dwalen en de lokale cultuur ervaren.

Bruiden en bruidegoms, het paradijs is dichtbij. U kunt de ultieme huwelijksreis beleven door een cruise te boeken. Laat uw zorgen op het land achter (samen met de schoonfamilie) en zeil uw eigen wereld van huwelijksgeluk in.