in

Familie kampeertips

Familie kampeertips
Image by Brahmsee from Pixabay

Familie kampeertips

Een van de dierbaarste jeugdherinneringen die ik heb, is kamperen met mijn vader. Mijn vader en ik pakten onze tent, slaapzakken en hengels en gingen een weekend naar een plaatselijk meer. Kamperen kan een geweldige activiteit zijn voor het hele gezin. Het kan ook een enorme calamiteit worden als u niet voorbereid bent of niet weet wat u kunt verwachten.

Als je geen ervaring hebt met kamperen, dan is het misschien het beste om te beginnen met een commerciële camping. Deze campings worden vaak vermeld in de gele pagina’s. De kosten van deze campings zijn vaak nominaal en ze hebben meestal douches, badkamers, elektriciteitsaansluitingen, stromend water in de buurt, vuurkorven en een kampwinkel voor alle benodigdheden die je misschien bent vergeten. Gevestigde commerciële campings hebben ook vaak activiteiten voor het hele gezin, waaronder zwembaden, wandelpaden, waterfietsen en vismeren. Hoewel de meeste van deze campings zijn opgezet voor kampeerders, hebben ze bijna altijd ook tentenites.

Als je eenmaal hebt geprobeerd te kamperen op een gevestigde camping, kun je besluiten om het zelf in het bos te ruilen. Om locaties voor tentenkamperen te vinden, kunt u op internet zoeken op kamperen.

Waar je ook gaat kamperen, het is belangrijk dat je voorbereid bent. Hieronder volgt een lijst met zaken waarmee u rekening moet houden om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent op een plezierige kampeertrip.

Camping inventaris

  1. Tent. Je vindt er een ruime keuze aan tenten in verschillende maten, van tweepersoonstenten tot familiematen. U kunt overwegen om de kinderen een eigen tent te geven. Ze zullen genieten van hun eigen ruimte.
  2. Slaapzakken en eventueel een luchtbed.
  3. Zaklampen en extra batterijen.
  4. Wedstrijden
  5. Kookgerei. Koken op een open vuur is waarschijnlijk niet goed voor je beste kookgerei, dus misschien wil je oudere potten en pannen meenemen of overwegen om een ​​kookgerei voor op de camping te kopen. Denk vooruit over voedsel dat gemakkelijk op vuur te bereiden is.
  6. Brandhout. Als u niet op een gevestigde camping kampeert, heeft u mogelijk geen toegang tot brandhout.
  7. EHBO-doos. Dit omvat pleisters, peroxide, gaas, brandwondencrème, plakband, een hulpmiddel om splinters te verwijderen en anti-insectenspray.
  8. Water om te drinken
  9. Vuilniszakken. Of je nu gaat kamperen op een gevestigde camping of ergens in het bos, het is absoluut noodzakelijk dat je het gebied verlaat zoals je het hebt aangetroffen. Als de locatie geen vuilnisbakken heeft, pak dan je afval op en neem het mee. Verpest de ervaring niet voor het volgende gezin.

Als u uw kampeertrip zorgvuldig plant en het onverwachte verwacht door op alles voorbereid te zijn, zult u een geweldige tijd kamperen.