in

Vind het perfecte weekendje weg

Vind het perfecte weekendje weg
Image by Free-Photos from Pixabay

Vind het perfecte weekendje weg

Als je je begint te voelen als een overwerkte hond die niet eens de tijd heeft gehad om zelfs maar haar haar te borstelen, dan is een geweldig weekendje weg precies wat je geest en lichaam hard nodig hebben. Een spectaculair weekendje weg hoeft u geen heel jaarsalaris te kosten. Het is zeer belangrijk dat u een beetje onderzoek doet naar geweldige weekenduitstapjes die zowel probleemloos als niet zo duur zijn, zodat u op maandag in topconditie bent voor op kantoor als u eenmaal volledig bent opgefrist en verjongd van uw weekendje weg. Hier zijn enkele uitstekende plekken voor weekenduitstapjes die u misschien wilt overwegen om naartoe te gaan.

  1. Warmwaterbronnen van Arizona

Deze zinderende warmwaterbronnen zorgen voor een ontspannen en vriendelijke sfeer voor degenen die gewoon vermoeide spieren willen laten weken in het extreem ontspannende thermale water dat de ongelooflijke warmwaterbronnen in deze stad te bieden hebben. Als u optimaal wilt profiteren van dit weekendje weg. Het ontspannende water zal je zeker in de stemming brengen voor wat meer plezier tijdens een weekendje weg. Hun ontspanningsdiensten omvatten

  • 20 minuten bad
  • Turbodouche
  • Hot-pack behandelingen
  • Zweedse massage

Na die luxe spabehandelingen in de middag kunt u naar de andere plaatsen in deze schilderachtige stad gaan, waar u kunt genieten van heerlijke, huiselijke lunches en een wandeling door het centrum kunt maken om te genieten van de geweldige bezienswaardigheden, van de Victoriaanse architectuur tot de verschillende antiekwinkels en wereldse musea. En als je met een auto naar Hot Springs, Arizona gaat of als je er een hebt gehuurd, dan is dit een geweldige reis voor je sightseeing: maak een ritje rond de Hot Springs Mountain Drive of de West Mountain Rijd waarin u de uitzichten vanaf deze twee bergtoppen zeker buitengewoon buitengewoon zult vinden.

  1. San Antonio, Texas

Voor die hippiekuikens of degenen die hun innerlijke bloemenkind willen kanaliseren, biedt San Antonio, Texas een geweldige ouderwetse boohoo-sfeer die zowel buitengewoon charmant als ontspannend is voor een geweldig weekendje weg. Van de hotels van wereldklasse in San Antonio tot de bloeiende kunstscene, zelfs tot de wereldberoemde relikwieën van de Alamo, deze rustieke stad biedt veel geweldige dingen om te doen als je ooit besluit hier je weekendje weg door te brengen. Misschien wilt u, nadat u zich hebt geïnstalleerd, in het trendy en chique nieuwe Watermark Hotel and Spa verblijven, dat is gehuisvest in een omgebouwde zadelmakerij, en dan kunt u naar het King William Historic District gaan en gewoon door de vintage boetieks van San Antonio dwalen , verschillende kunstgalerijen en charmante kleine cafés.

Het nachtleven van San Antonio is ook iets om op te letten, want ‘s nachts verandert de hele stad in een bruisende plek voor clubhoppen en een drankje met vrienden – een absolute must om je weekendje weg in San Antonio, Texas af te sluiten. . Een favoriete uitgaansgelegenheid in de buurt hier is de Azuca, die geweldige nuevo lationo-gerechten en sexy salsadansen biedt – ideaal voor stellen die een weekendje weg gaan of voor degenen die gewoon plezier willen hebben en nieuwe mensen willen ontmoeten. Een coole geheime tip van de snelgroeiende vintage winkels in San Antonio: probeer tijd te vinden voor een reis naar de Jive Vintage and Art, waar shopaholics een schat aan kitscherige en coole vintage stukken kunnen vinden.

  1. Charleston, South Carolina

Als je echt probeert weg te komen van de drukte van het stadsleven, kun je naar het zuiden gaan naar Charleston, South Carolina voor de eenvoudige en lome charme van deze stad. Deze rustige zuidelijke stad staat bekend als de belichaming van het oude zuiden en heeft prachtige met magnolia omzoomde boulevards die je vermoeide lichaam en geest zeker zullen bekoren. Je kunt je tegoed doen aan de vele laaglandgerechten die deze prachtige zuidelijke stad te bieden heeft, van garnalen tot grits. Je moet echt hun huisgemaakte specialiteiten proberen.

Het langzame en slepende tempo van deze stad zal zeker een welkome onderbreking zijn van je eentonige en zeer schokkende stadsleven. De prachtige vooroorlogse herenhuizen en de bloeiende tuinen aan de waterkant zullen je zintuigen zeker kalmeren. En voor de shopper in jou, kun je vervolgens naar de buitenbazaar op Market Street kijken en je kunt ook je weg banen naar de vintage winkels in King Street. Een goede tip voor degenen die een weekendje weg zijn in Charleston, South Carolina, je kunt ook de jazzclubs aan de East Bay Street uitproberen.